Voorwaarden online verhuur

Alle vermelde verhuurprijzen op deze site zijn inclusief 21% BTW en geldig voor 1 dag gebruik.

Via onze online verhuurmodule  kan enkel een verhuuraanvraag gedaan worden. Het is in geen geval een directe reservatie van het materiaal. Deze kan pas tot stand komen na goedkeuring van uw offerte-aanvraag door onze verhuurdienst. Dit na verificatie van beschikbaarheid van de goederen en middels eventuele toevoeging van plaatsingskosten, transportkosten of toepassing van verhuurcoefficienten voor lange termijn verhuur.

Ophalen en terugbrengen

Ophaling en terugbrengen van de gehuurde goederen dient te gebeuren ten laatste een half uur voor sluitingstijd, tenzij anders overeengekomen. Betaling dient te gebeuren op het moment van afhaling. Wij vragen  bij afhaling van de goederen ook tevens om een geldige Belgische  identiteitskaart te tonen. Indien u een factuur wenst, dienen alle nodige facturatiegegevens bij afhaling van de goederen aangeleverd te worden.

In geval van laattijdige retour van de producten zal u dit aangerekend worden, evenals verdere kosten die daaruit zijn voortgevloeid.

Leverings- en plaatsingkosten

U kan opteren om de gehuurde goederen door onze verhuurdiensten te laten installeren op de gewenste locatie. Levering is gratis voor installaties met een minimum huurwaarde van 200€ en binnen een leveringsstraal van 20km vanaf de hoofdzetel van FLS bvba, zijnde Jan Mulsstraaat 73, 1853 Strombeek. Uitzondering hierop zijn leveringen in het centrum van Brussel.

Leveringskosten voor installaties met huurwaarde lager dan 200€ en binnen een straal van 20km vanaf onze hoofdzetel, bedragen 35€.

Leveringen buiten een straal van 20km:

  • 0,50€/km voor vervoer met bestelwagen
  • 0,90€ voor vervoer met vrachtwagen

Voor levering binnen het centrum van Brussel zal een supplement gerekend worden van 20€.

Voor leveringen met een huurwaarde groter dan 250€ of voor leveringen op 1ste verdiep of hoger, dient de klant 2 helpers te voorzien. Indien niet, zal een extra kost van 35€ per extra persoon aangerekend worden.

Schade aan gehuurde goederen

De klant is te allen tijde verantwoordelijk voor schade aan het materiaal van FLS bvba dat is opgelopen tijdens de huurperiode. Wij raden daarom aan om het gehuurde materiaal te verzekeren tegen de marktwaarde ervan en dit gedurende de ganse huurperiode, startende vanafj het vertrek uit onze magazijnen tot retour in onze magazijnen.

Eigendom

Alle gehuurde goederen blijven te allen tijde volledig eigendom van FLS bvba.

Staat van het materiaal

Alle gehuurde materialen dienen te retourneren in de dezelfde condities en met dezelfde instellingen als waarmee ze werden verhuurd. Aanpassingen die werden uitgevoerd aan onze materialen kunnen leiden tot een extra uurkost van 38€ in regie voor het terugzetten van de materialen in de oorspronkelijke conditie. Gehuurde kabels dienen ook proper (verwijderd van alle soorten tape, vloeistoffen) en opgerold geretourneerd te worden. Zo niet kan een extra kost aangerekend worden.

Voor elke verhuuropdracht zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

Klantenservice

  • Complete audio partner
  • Kwaliteit & service
  • Belevingsshowroom
  • Gratis audio bekabelingsplan
  • Pre-study dmv akoestische simulatie software
  • Uitgebreid Advies & demo

Heeft U nog vragen?