Blog Post

Bose Soundlink mini II

Bose Soundlink mini II

Sinds zijn introductie heeft de Bose Soundlink Mini een zeer groot succes gekend. De prestaties van deze draadloze bluetooth speaker waren dan ook groots en geen enkel andere product kan ze evenaren.

Vandaag lanceert Bose de opvolger: Bose Soundlink Mini II.

Naast nog enkel verbeteringen aan de geluidskwaliteit is deze nieuwe versie ook uitgerust met een telefoon functie waardoor je kan bellen via de luidspreker.

Verder werd ook de accu aangepast waardoor deze nu 10uur lang zou moeten meegaan.

De Bose Soundlink mini bluetooh speaker beschikt over een multi-connect functie die toelaat om verbinding te maken met een smartphone of tablet, waarbij de laatste 6 gekoppelde toestellen in het geheugen bewaard blijven. De gesproken instructies moeten het koppelen van toestellen nog vereenvoudigen. Tot slot is deze nieuwe Bose Soundlink mini II nu beschikbaar in 2 kleuren, zwart en wit en dit nog altijd aan de vertrouwde prijs van 199,95€.

U kan hem komen beluisteren in onze winkel of hem aankopen via onze webshop.

Meer info:

Bose Soundlink Mini II Bluetooth speaker is een ultracompacte luidspreker die in de palm van uw hand past. De Bose SoundLink mini II speaker weegt slechts 670g en u neemt hem dus makkelijk overal mee naartoe zodat u altijd en overal van uw favoriete muziek kan genieten, ook onderweg. Hij heeft een laag zwaartepunt, zodat u hem vrijwel overal kan neerzetten zonder dat de kans bestaat dat hij omvalt. De Bose SoundLink mini II speaker laat u toe draadloos verbinding te maken met uw smartphone, tablet of ander Bluetooth compatibel toestel, via gesproken begeleiding die het koppelen vergemaakelijkt. Hij beschikt over een oplaadbare batterij met een speelduur van maximum 10uur. Thuis kan u de speaker in het oplaadstation plaatsen en naar uw favoriete muziek luisteren terwijl de batterij zich oplaadt. Het opladen van een lege accu duurt niet langer dan 3 uur.

De Bluetooth connectiviteit van de Bose SounLink Mini speaker heeft een bereik van 9m zodat u draadloos kan genieten van uw favoriete muziek. Connectie met uw Bluetooth apparaat is heel eenvoudig en bovendien worden de laatste 6 apparaten waarmee u verbinding maakte in het geheugen opgeslagen. Daardoor wordt opnieuw koppelen snel en eenvoudig.

Voor uw gebruiksgemak beschikt de SoundLink III over enkele knoppen voor in- en uitschakelen en bediening van het volume. Alle andere functies bedient u vanaf uw Bluetooth apparaat.

Verder beschikt het toestel ook over een aux-ingang voor het aansluiten van andere muziekbronnen. Via de USB-poort kan u dmv software updates zorgen voor blijvende compatibiliteit met Bluetooth apparaten.

Het toestel wordt geleverd met een laadstation en wandlader.
Zachte hoezen zijn afzonderlijk verkrijgbaar in grijs, blauw, rood, roze, mint, groen en oranje.

Related Posts

Pioneer XY series

Pioneer était principalement fabricant de haut-parleur avec le A- 8, premier orateur dynamique en

Traktor Kontrol d2
Native Instruments Traktor Kontrol D2

Fin de l'ère du jogwheel! Native Instruments Traktor Kontrol D2 a un 2e contrôleur

Pioneer HRM-7
Pioneer HRM-7 monitor hoofdtelefoon

A l’occasion du NAMM show en Amérique, Pioneer à introdruit une multitude de nouveaux

Pioneer XDJ-RX
Pioneer XDJ-RX all-in-one DJ player

 Juste avant le grand salon NAMM, Pioneer Dj a annoncé l'arrivée de leur dernier