Blog Post

Tv-inruilactie van Exellent

Krijg tot € 500 voor jouw oude flatscreen!

Koop tussen 08/12/2016 en 31/12/2016 een Samsung SUHD tv met Quantum Dot technologie en profiteer van een cashback OF een gratis Xbox console, controller(s) en 1 of 2 games. Ruil meteen ook jouw oude flatscreen in en ontvang een extra korting tot € 500!

Samsung SUHD TV, nu met de GEKSTE kortingen en promoties!

Koop tussen 08/12/2016 en 31/12/2016 een van de deelnemende Samsung SUHD tv’s met Quantum Dot technologie en geniet van:

Een fantastische cashback korting
OF Een gratis Xbox console, controller(s) en 1 of 2 games.

EN Tot € 500 extra korting bij het indienen van jouw oude flatscreen!
Lees onderaan deze pagina alle voorwaarden.

 

 

Krijg hier bovenop nog tot € 500 omruilpremie voor jouw oude flatscreen!

Koop je een nieuwe Samsung SUHD TV om jouw oude flatscreen te vervangen? Is jouw flatscreen onbeschadigd, beschik je nog over de afstandsbediening en functioneert jouw flatscreen nog? Breng hem dan naar de winkel en ontvang tot € 500 omruilpremie!

Wil je weten hoeveel omruilpremie je voor jouw oude flatscreen krijgt?
De premie hangt af van de waarde van jouw nieuw toestel!

 

 

 

 

 

Actie voorwaarden:

1. Behoudens deze algemene voorwaarden komt u mogelijk in aanmerking voor een inruilbonus van maximaal € 500,00 wanneer u tussen 08 Dec 2016 en 31 Dec 2016 (‘actieperiode’) een nieuwe tv (‘in aanmerking komende aankoop’) van Exellent koopt en uw oude, nog werkende flatscreen-tv (‘in aanmerking komend inruilproduct’) inruilt.

2. Deze actie is beschikbaar voor ingezetenen van België. Functionarissen, medewerkers en naaste familie van functionarissen en medewerkers van de organisator, Exellent, de verkoper, de wederverkoper en enige andere organisaties die bij deze actie zijn betrokken, zijn van deelname uitgesloten. Alle aanvragen met betrekking tot de actie dienen door u persoonlijk bij de organisator te worden ingediend. Onder geen enkele voorwaarde mogen derden in uw naam een aanvraag indienen.

3. Er wordt slechts één (1) inruilaanvraag per gekocht in aanmerking komend product geaccepteerd. U mag tijdens de actieperiode maximaal drie (3) inruilproducten inruilen.

4. Op basis van de aankoopprijs van het in aanmerking komende product, kunt u voor uw inruilproduct aanspraak maken op een bonus volgens onderstaand overzicht.

Van € 899 tot € 1.499,99 = € 100,00

Van € 1.500 tot € 2.499,99 = € 200,00

Van € 2.500 tot € 3.999,99 = € 300,00

Van € 4.000 tot € 4.999,99 = € 400,00

Meer dan € 4.999,99 = € 500,00

Als u uw in aanmerking komende aankoop retourneert, hebt u niet langer recht op een inruilbonus. Als u uw inruilproduct al hebt opgestuurd, wordt dit kosteloos gerecycled.

5. In aanmerking komende producten: Het volledige overzicht met in aanmerking komende producten is beschikbaar via het gedeelte ‘In aanmerking komende producten’ op deze website.

6. Uw inruilproduct komt alleen in aanmerking voor de volledige kortingsbonus als het apparaat volledig functioneert, geleverd wordt met afstandsbediening en stroomsnoer, er geen permanente markeringen op zijn aangebracht en het compleet en niet beschadigd is (normale slijtage wordt geaccepteerd).

Het volgende valt niet onder normale slijtage:

a. Gebarsten/gescheurde of geopende behuizing
b. Gebarsten of niet-werkend display
c. Apparaat kan niet worden ingeschakeld
d. Afstandsbediening ontbreekt of is defect
e. Tv-standaard (indien aanwezig bij aankoop) ontbreekt
f. Alleen CRT-tv (kathodestraalbuis) en beeldscherm

7. Als u van deze actie wilt gebruikmaken, dient u uw aanvraag binnen 14 dagen na uw aankoop (de aankoopdatum geldt als dag 1) online in op https://Exellent-promotions.be/ (‘de website’) en uploadt u een geldig aankoopbewijs, zoals de aankoopbon of factuur, van een in aanmerking komend product. In het geval dat uw aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u binnen drie (3) dagen een bevestigingsmail met een inruilformulier dat u moet afdrukken en bij uw goed verpakte inruilproduct moet insluiten.
U dient vervolgens binnen 30 dagen na de aankoopdatum uw toestel het in te ruilen toestel verpakt en inclusief bevestigingsmail afleveren in de winkel waar u het nieuwe toestel hebt gekocht . Uw toestel zal dan na ophaling bij de desbetreffende winkel worden geïnspecteerd en geëvalueerd binnen de 30dagen na afloop van de actie periode.

8. Het verwijderen van alle gegevens die op het inruilproduct en/of andere in te ruilen opslagmedia zijn opgeslagen, is uitsluitend uw eigen verantwoordelijkheid. De organisator accepteert geen verantwoordelijkheid voor uw gegevens en software. Wanneer de organisator het inruilproduct ontvangt, worden alle gegevens permanent en onherstelbaar vernietigd. Let op: de organisator kan na ontvangst van een inruilproduct geen gegevens van klanten meer terughalen.

9. Alleen facturen en aankoopbonnen worden als aankoopbewijs geaccepteerd. Er moet duidelijk zijn aangegeven dat de aankoopprijs van het gekochte in aanmerking komende product is betaald. Als u verzuimt een aankoopbewijs aan te leveren dat aan de voorwaarden van de organisator voldoet, ontvangt u hierover via e-mail een bericht van de organisator en hebt u zeven (7) dagen om te reageren voordat uw aanvraag wordt afgekeurd.

10. De organisator kan persoonlijk afgeleverde inruilproducten niet accepteren.

11. Uw inruilproduct komt enkel in aanmerking voor de volledige inruilbonus als het aan de inruilcriteria voldoet. Als uw inruilproduct niet aan deze voorwaarden voldoet, wordt uw aanvraag afgekeurd of ontvangt u per e-mail een nieuw aanbod met een bijgestelde bonus. U krijgt tien (10) dagen de tijd om het bijgestelde aanbod te accepteren of af te wijzen. Als u niet reageert, verwerkt de organisator na deze tien (10) dagen automatisch de bijgestelde betaling. Als u de bijgestelde bonus afwijst, wordt uw inruilproduct terug afgeleverd in de winkel waar u het nieuwe toestel hebt gekocht. Controleer regelmatig uw e-mail en de map met ongewenste e-mails.

12. In het geval dat uw aanvraag aan de algemene voorwaarden voor de actie voldoet en uw inruilproduct aan de inruilcriteria voldoet, ontvangt u een validatie-e-mail en vindt de betaling van uw bonus binnen dertig (30) dagen per bankoverschrijving plaats.

13. De organisator behoudt zich het recht voor om het gebruik van de website, inclusief de IP-adressen van de gebruikers, nauw in de gaten te houden teneinde misbruik op te sporen en aanvragen te diskwalificeren en/of ongeldig te verklaren als de organisator reden heeft om aan te nemen dat de algemene voorwaarden voor de actie zijn geschonden.

14. De actie is niet overdraagbaar op een ander individu of bedrijf. Alleen aanvragen van de persoon die het in aanmerking komende product oorspronkelijk heeft gekocht, worden geaccepteerd.

15. De actie wordt verwerkt door een derde partij, OPIA Limited, gevestigd te 15 London Street, Chertsey, Surrey, KT16 8AP, ondernemingsnummer 06021170, namens Exellent.

16. Indien de organisator, geheel naar eigen goeddunken, een aanvraag afkeurt omdat er niet aan deze voorwaarden is voldaan, is het besluit van de organisator definitief.

17. De organisator behoudt zich het recht voor de actie zonder voorafgaande kennisgeving in te trekken.

18. De organisator is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige technische fouten, hardware-, software-, server- of websitefouten of andere fouten of schade van ongeacht welke aard voorzover dit u verhindert aan de actie deel te nemen of u hierbij belemmert.

19. Het e-mailadres voor alle correspondentie aangaande de actie is info@Exellentpromotions.be

20. Organisator: Exellent, Lanckriet NV, Gotevlietstraat 86, 8000 Brugge, btw-nummer 0414.666.585. Stuur geen aanvragen of correspondentie over de actie naar dit adres, hier wordt niet op gereageerd.

Related Posts

Wat is Spotify Connect?

Spotiwie? Spotify is één van de meest populaire diensten voor het streamen van muziek en

Wat is HDMI ARC?

HDMI is aansluiting die te vinden is alle moderne televisies, Blu-ray-spelers, receivers, game consoles

Wegenwerken Strombeek-bever / Hoe onze winkel te bereiken ?
Wegenwerken Strombeek / Hoe onze winkel te bereiken ?

Wegenwerken Strombeek, Hoe onze winkel te bereiken ? Vanaf 14 november 2016 is het centrum

Problemen met internetradio TuneIn en openbare omroep

UPDATE (11/09/17): Nieuwe streamingslinks voor de VRT-radionetten geldig vanaf 31 augustus 2017. UPDATE (07/12/16): Wij

Bose Wave SoundTouch music system

Het Bose® Wave SoundTouch® music system is een compact all-in-one geluidssysteem. Ondanks zijn beperkt

Bose SoundTouch 300 & LifeStyle 600 en 650

Bose heeft tijdens de CEDIA Expo 2016 drie nieuwe producten aangekondigd. Het bedrijf komt

Bluesound lanceert Pulse soundbar

Soundbars in een multiroomsysteem – je kunt als merk niet achterblijven. Daarom komt Bluesound

Wat is SUHD, Quantumdot en HDR of High Dynamic Range?

De technologische ontwikkelingen staan niet stil. Door het verbeteren van de SUHD-beeldkwaliteit kunnen we een bijzonder

Pioneer NXS2 Set
CDJ 2000NXS2 en DJM 900NXS2: nieuw van Pioneer DJ

Het is zover. Na veel speculaties en vermoedens heeft Pioneer eindelijk de nieuwe Pioneer CDJ

Pioneer NXS2 Set
DJM 900NXS2: Nieuw van Pioneer DJ

De Pioneer DJ DJM 900NXS2 Professional Mixer is de nieuwste telg uit Pioneers vlaggenschip

Bose Soundtouch 10
De nieuwe Bose Soundtouch 10

Eind oktober lanceerde Bose haar nieuwste telg van de Bose Soundtouch wireless music systems

Denon Heos familie
Heos draadloze audiostreaming

Klaar om de kabels door te knippen en een multi-room systeem te installeren? Check

Play:5
Nieuwe Sonos Play:5

Gisteren (29/09/2015) kondigde Sonos een nieuwe versie van hun draadloze Play:5 speaker aan. Wat

Bose Soundlink mini II
Bose Soundlink mini II

Sinds zijn introductie heeft de Bose Soundlink Mini een zeer groot succes gekend. De

Bose solo 5
Bose Solo 5 soundbar

De Bose solo 5 is de nieuwste soundbar van Bose. Het is een instapmodel

Native Instruments Stems

 Native Instruments is al jaren een pioneer op vlak van DJ software en DJ

Bose Soundlink on-ear hoofdtelefoon

Bose lanceert een nieuwe draadloze hoofdtelefoon, de Bose Soundlink on-ear. Net als de populare

Pioneer XY series

Pioneer was hoofdzakelijk luidsprekerfabrikant met als eerste de A-8 dynamische luidspreker in 1937 en

Pioneer PLX-1000
Pioneer PLX-1000

Pioneer did it again! Na hun complete monopoly in de DJ booth wat betreft CD/USB

Bose F1 Model 812

Verkrijgbaar vanaf 15 juli 2015: de Bose F1 Model 812 flexible array loudspeaker. Ontdek de

Bose Soundlink mini II
Bose Soundlink mini II

Sinds zijn introductie heeft de Bose Soundlink Mini een zeer groot succes gekend. De

Traktor Kontrol d2
Native Instruments Traktor Kontrol D2

Einde van het jogwheel tijdperk! Native Instruments heeft met de Traktor kontrol d2 een

Samsung Smart TV SUHD
SUHD de trend voor Samsung Smart TV’s 2015

We krijgen stilaan zicht op de nieuwe TV's die Samsung in petto heeft voor

Pioneer HRM-7
Pioneer HRM-7 monitor hoofdtelefoon

Pioneer DJ introduceert naar aanleiding van de NAMM show in Amerika een hele reeks nieuwe

Pioneer XDJ-RX
Pioneer XDJ-RX all-in-one DJ player

Pioneer DJ heeft net voor de grote NAMM show de komst van hun nieuwste

Sonos update_5.2
Sonos update 5.2

Beste Sonos klanten, Vanaf vandaag is er een nieuwe Sonos softwareupdate beschikbaar. Via deze update

Bose-QuietComfort-QC25-
De nieuwe QuietComfort QC25 nu op stock

Nu op stock: de nieuwe Bose QC25 zwart! Deze around ear active noise cancelling

Bose SoundLink on-ear Bluetooth Headphone
Draadloze Soundlink hoofdtelefoon van Bose

De naam SoundLink bestaat bij Bose al een tijdje en omvat producten met Bluetooth

Audiostremaing bose Soundtouch
Audiostreaming

Het streamen van muziek die online beschikbaar is is hot! Klassieke "hifi-torens" bestaande uit

Sonos biedt als eerste Deezer Elite aan

Quisque elementum nibh at dolor pellentesque, a eleifend libero pharetra. Mauris neque felis, volutpat