Het zit in ons DNA

Fol DNA: Muziek, audio & Video…   ze zijn onze focus en onze passie en die willen we graag delen met onze klanten. In elk detail, voor elk type project (hoe groot of klein ook), van start tot finish en uiteraard ook nadien. U kan op ons vertrouwen!

Het Fol DNA

Fol DNA: Kwaliteit & service, zowel in onze producten als in onze dienstverlening. 

We willen onze passie voor kwalitatieve geluidsinstallaties en  beeldoplossingen overdragen door te innoveren, te inspireren en te adviseren en we streven hierbij continu naar een sterke dienstverlening die persoonlijk en betrokken is. 

Uw behoeften, wij luisteren!

Wij luisteren naar uw behoeften en vertalen deze naar innovatieve, op maat gemaakte audiovisuele oplossingen. 

Onderzoek & akoestisch design

Op basis van onze ervaring en passie, aangevuld met innovatieve geluidssimulatietools en software gaan wij voor het perfecte ontwerp afgestemd op de ruimte.

Planning & projectopvolging

Vanaf het prille begin van uw project tot aan de deadline: Fol blijft uw partner gedurende het hele traject. Met bekabelingsplannen, technische info en  advies. Wij zijn aanwezig tijdens vergaderingen, werfbeozeken ter plaatse met architecten en meer.

Installatie en configuratie

De installatie is de basis, de finishing touch zorgt voor het verschil, en de integratie creëert perfectie! Het is onze passie!

Persoonlijk contact

Geen onpersoonlijke helpdesk of wachtlijnen, u kan van ons een persoonlijk contact verwachten. U krijgt één aanspreekpunt gedurende het hele traject die u met kennis van zaken kan helpen.

Het complete plaatje

Eens onze klant, altijd onze klant. Wij begrijpen het belang van de continuïteit van uw bedrijf en zorgen voor de nodige flexibiliteit zodat u altijd en  snel op ons kunt rekenen.

Bouwen of verbouwen? Gratis bekabelingsplan.

Wij vinden het belangrijk dat alle audio en video perfect kan geintegreerd worden in uw woning. Daarom bezorgen wij u graag gratis bekabelingsplannen. Zonder aankoopverplichting. Maar ook inbouwmaten en alle nodige technisch advies om tot een perfecte integratie te komen.

Belevingsshowroom

Graag eens horen, zien, voelen… alvorens iets aan te komen? Uiteraard! In onze showroom kan u al onze producten komen beluisteren en bekijken. Geniet van een demonstratie, laat ons u bijstaan met advies, tips en antwoorden op uw vragen en overtuig uzelf

Elektricien of installateur?

Wij werken graag met u samen! Voor offertes en plannen op maat moet u bij ons zijn. U voert de installatie uit en wij bieden support in de second line. Ook met architecten kunnen we nauw samenwerken omtrent het interieur, wij bezorgen u de bekabelingsplannen.

Ideeën uitwisselen

Benieuwd welke oplossingen wij kunnen bieden voor u? Kom gerust eens langs om samen met ons uw project te bespreken.

Onze trots