BACKGROUND MUSIC, paging & evacuation
For every Business the right solution

Audac Luna series

 

AUDAC LUNA is een next-generation audio matrix processor, ideaal voor medium en large audio toepassingen. Dankzij zijn uiterst flexibele architectuur zijn er geen limitien wat betreft inputs, outputs en zones. Compatibiliteit met DANTE en de mogelijkheid om alles te bedienen met Audac Touc maken dit tot een zeer complete oplossing.

Ontdek onze partner AUDAC!

Bose multiroom amp 723x484

Multizone / Multisource versterkers

Audio-installaties met Multisource mogelijkheden laten toe om verschillende geluidsbronnen tegelijkertijd te distribueren naar meerdere ruimtes. Aan de hand van een centrale bediening of een bediening in de ruimte kan er zo bepaald worden welke bron in welke ruimte wordt afgespeeld.

Maar het gaat verder: per ruimte kunnen er settings worden geprogrammeerd waarbij de geluidsparameters worden aangepast. Denk bv. aan een hotel met diverse vergaderzalen, waarbij sommige zalen kunnen gecombineerd worden tot 1 grote zaal. Via een eenvoudige bediening kan de eindklant selecteren hoe groot de zaal die dag is en automatisch worden de juiste speakers gecombineerd en bepaalde bronnen zoals micro’s, achtergrondmuziek e.a. automatisch geactiveerd.

toughremote2

Gemakkelijke bediening

Zeker bij grotere audio projecten, waar tientallen verschillende zalen dienen onderverdeeld te worden in zones, is het niet altijd even gemakkelijk om het overzicht te behouden, laat staan elke zaal overzichtelijk te kunnen bedienen .

Wij werken daarom graag met de AUDAC Touch 2 app, of de BOSE ControlSpace Remote app, waarmee je heel snel, enorm efficiënt én creatief alle zones overzichtelijk op je tablet, je GSM of je laptopscherm tovert. Per ruimte kunnen er additionele settings worden geprogrammeerd waarbij de geluidsparameters worden aangepast.

MEER INFO

AUDAC-MTX-Header-Image

Paging & Evacuation

IP gestuurde audio stuurt audio over het netwerk naar tientallen zalen of honderden speakers tegelijk of afzonderlijk. Zo kan je bij een alarm verschillende boodschappen sturen naar verschillende ruimtes, al naargelang de ernst of de locatie van het alarm.

Dit alles kan via een omroepsysteem (waarbij de microfoon automatisch de muziek dempt), of volledig automatisch via een trigger die het systeem in gang zet. FOL werkt hier veelvuldig met o.a. AUDAC en ATEÏS.

Ideeën uitwisselen

Benieuwd welke oplossingen wij kunnen bieden voor u? Kom gerust eens langs om samen met ons uw project te bespreken.

'Wat een snelle service. Top! Artikels van pro kwaliteit. Zeer tevreden :)'
Michael Bultot
Meer getuigenissen

Enkele van onze Pro Audio Partners

Wij zijn een vertrouwde partner van de grootste merken in onze sektor  met als doel hun producten op een kwalitatieve manier in de markt te zetten. Hier zijn er enkele.

Shop 24/7

DJ & Pro shop

Compleet gamma DJ gear en professionele audio en video, voor beginnende DJ als professionelen.

fol-webshop-light