All the gear you need, and more…

Met meer dan 30 jaar ervaring durven we bij FOL zeggen dat elke DJ bij ons terecht kan voor professionele, vakbekwame uitleg en kwalitatief materiaal. Enkel het beste is goed genoeg voor uw creativiteit!

DJ shop met showroom

De wereld is vol van webshops en online kopen. Toch zijn wij ervan overtuigd dat u bij de aankoop van geluidsset, mengtafel, licht of andere DJ gear de producten toch eerst graag eens ziet en voelt.

Daarom hechten we veel belang aan onze showroom. U vindt er selectie producten die wij allemaal live kunnen demonstreren: het Pioneer DJ gamma, diverse mengtafels, luidsprekers en lichteffecten. Wij hebben de kennis en ervaring om  u correct en uitgebreid te adviseren alvorens u uw keuze maakt.

Advies & service

Wenst u een DJ set, geluidsset of lichtset aan te kopen maar twijfelt u door de overvloed aan merken en producten? In onze dj shop geven u graag mee wat onze ervaringen zijn met bepaalde producten en geven u gericht advies ivm de beste keuze voor uw toepassing.

Ook voor het compleet samenstellen van een set kan u op ons beroep doen.

'Leuke ervaring en prima service gekregen bij het huren van onze kwalitatieve muziekinstallatie bij FOL in onze gemeente Wolvertem, voor ons personeelsfeest met 80 man.'
Walter Tonoli, zaakvoerder The Belgian NV - oct 2021
Meer getuigenissen

Ideeën uitwisselen

Benieuwd welke oplossingen wij kunnen bieden voor u? Kom gerust eens langs om samen met ons uw project te bespreken.

Fol informeert