WIFI STREAMING en DRAAGBARE AUDIO
Lossless music wherever you go

WIFI Streaming

U zult verbluft zijn van de multi-room streamer oplossingen die FOL u kan aanbieden. Connecteer de streaming module aan een bestaande Hifi keten en gebruik uw eigen speakers, of creëer zelf uw zones met meerdere modules of verplaatsbare actieve WIFI speakers van o.a. Bluesound, Sonos en Yamaha.

Kom eens luisteren in onze winkel!

Of koop meteen in onze webshop

Contacteer ons!

Draagbare audio

Uw muziek reist met u mee! Van draagbare Bluetooth speakers tot mini hifi ketens en compacte portable sound systemen voor zangers/gitaristen, bij FOL kan u ze allemaal vinden én testen! Spring gewoon even binnen in onze nieuwe winkel.

Of koop ze meteen via onze webshop!

Hoofdtelefoons

Of u ’s avonds rustig in uw zetel wilt genieten van uw muziek, of u producet een nieuwe plaat in de studio, u zal versteld staan van de enorme keuze in kwalitatieve hoofdtelefoons bij FOL. Voor thuis-en professioneel gebruik.

Contacteer ons!

WIFI thuisbioscoop

U wenste altijd al een eigen thuisbioscoop, maar heeft niet de mogelijkheid om luidsprekerkabels te trekken? Ook hier biedt WIFI streaming u dé oplossing. Zowel Sonos als Bluesound bieden immers een volledige draadloze surround oplossing voor home cinema aan d.m.v. een hoogkwalitatieve soundbar, gekoppeld aan een draadloze subwoofer en 2 draadloze (achter)speakers. Kom ze beluisteren in onze nieuwe winkel!

Contacteer ons!

'Zeer goede service en uitleg in de winkel, klantvriendelijk! Techniekers/plaatsers zijn evenzeer klantvriendelijk, en geven goeie uitleg, een vraag stellen is nooit teveel! Doen al het mogelijke om je wegwijs te maken! Verander zeker niets!'
Marleen - september 2022
Meer getuigenissen

Enkele van onze Residentiële Audio Partners

Wij zijn een vertrouwde partner van de grootste merken in onze sektor  met als doel hun producten op een kwalitatieve manier in de markt te zetten. Hier zijn er enkele.

Shop 24/7

DJ & Pro shop

Compleet gamma DJ gear en professionele audio en video, voor beginnende DJ als professionelen.

fol-webshop-light