AUDIO MET IMPACT
Hoorbaar en onzichtbaar

Thuisbioscoop & Soundbars

U bent op zoek naar het echte bioscoopgeluid, de ruimtevullende Atmos Dolby Digital Sound bij u thuis? FOL staat u bij met premium surround versterkers (tot 9.1 surround) en kwalitatieve soundbars van topmerken zoals onder andere Dali, Bose, Sonos, Bluesound, Yamaha en meer.

Kom eens proeven in onze winkel!

Of koop meteen in onze webshop

Contacteer ons!

Stereo systemen

Voor veeleisende muziekliefhebbers heeft FOL diverse compacte of krachtige Stereo systemen, versterkers en speakers in voorraad én opgesteld in onze nieuwe showroom. U kiest de muziek, de versterker en de speakers die u wenst te horen met een druk op de knop van ons bedieningspaneel. Kom eens een kijkje nemen en hoor niet alleen, maar voel ook het verschil!

Of koop ze meteen via onze webshop!

Buitenluidsprekers

Volledig waterdichte speakers tussen de struiken, of speakers die subtiel als rots vermomd zijn en perfect in uw tuin passen? Spring even binnen, wij hebben ze allemaal!

Contacteer ons!

Inbouw luidsprekers

Prachtig geluid, subtiel weggewerkt in de muur of het plafond. Wij plaatsen en kalibreren de speakers volledig binnen uw interieur, u relaxed en geniet van de schoonheid van de muziek achteraf

Contacteer ons!

'Beste mensen van FOL, bedankt voor de sound, ongelooflijk, alleen dat ik nu 's nachts te laat ga slapen omdat ik te lang muziek beluister ;-)'
  • D.Lemmens
Meer getuigenissen

Enkele van onze Residentiële Audio Partners

Wij zijn een vertrouwde partner van de grootste merken in onze sektor  met als doel hun producten op een kwalitatieve manier in de markt te zetten. Hier zijn er enkele.

Ideeën uitwisselen

Benieuwd welke oplossingen wij kunnen bieden voor u? Kom gerust eens langs om samen met ons uw project te bespreken.

Shop 24/7

DJ & Pro shop

Compleet gamma DJ gear en professionele audio en video, voor beginnende DJ als professionelen.

fol-webshop-light