08 mrt, 2323

De nieuwe Sonos ERA 100 EN 300!

Sonos ERA 100:

Met next-gen akoestisch ontwerp en nieuwe verbindingsmogelijkheden transformeert Era 100 elke kamer met het perfect afgestemde stereogeluid en de rijke bass die je muziek verdient.

Speel makkelijk al je audiocontent af met wifi en Bluetooth®.1 Verbind een platenspeler of een ander apparaat met een aux-kabel en de Sonos-lijningangsadapter.2 Bedien hem handsfree met je stem.3 Combineer er twee in dezelfde kamer voor nog rijker stereogeluid of meeslepende home cinema surround sound. Voeg meer Sonos speakers toe in je huis voor geweldig geluid in elke kamer.

Versterkers

Drie D-klasse digitale versterkers, die perfect te zijn afgestemd op de unieke akoestische architectuur van de speaker, zetten jouw geluidsbeleving kracht bij.

Tweeters

Twee gerichte tweeters zorgen voor een kristalheldere, nauwkeurige weergave van hoge tonen en stereoseparatie.

Woofers

Eén mid-woofer zorgt voor de getrouwe weergave van stemmen op middenfrequenties en een diepe bass.

Microfoons

De far field-microfoons maken gebruik van geavanceerde beamforming en meerkanaals echo-onderdrukking voor snelle en nauwkeurige stembediening en Trueplay-tuning. Verbreek de verbinding door de microfoonschakelaar uit te schakelen.

Aanpasbare EQ

Pas de bass, treble en loudness aan met de Sonos-app.

Sonos ERA 300:

Met next-level geluid van alle kanten omringt Era 300 je niet alleen, hij plaatst je midden in je muziek.

Voel je nog meer verbonden met al je audiocontent met fenomenaal helder en ruimtelijk geluid. Stream vanaf al je favoriete diensten en apparaten met WiFi en Bluetooth®. Sluit een platenspeler of andere audiobron aan met een aux-kabel en de Sonos-lijningangsadapter.  Ervaar verbluffend realistisch geluid door twee Era 300-speakers met Arc te verbinden, en stream ruimtelijke audio met Dolby Atmos. Installeren gaat heel makkelijk en bedienen is nog eenvoudiger met de Sonos-app, de vernieuwde touchbediening en je stem.

 

TAGS