Samsung tv Apple music
03 jun, 2020

Apple Music app op Samsung TV’s

Apple Music-app beschikbaar voor alle Samsung Smart TV’s uit 2018, 2019 en 2020

Sinds april 2020 heeft Samsung een unieke software-update uitgebracht waarmee de Apple Music-app wordt toegevoegd aan alle Samsung Smart TV’s uit 2018, 2019 en 2020 . Vorig jaar was Samsung de eerste tv-fabrikant die de Apple TV-app aanbood en vandaag zijn ze de eerste die Apple Music aanbieden. Hiermee kunnen muziekliefhebbers via hun Samsung Smart TV eindeloos genieten van miljoenen nummers, duizenden muziekvideo’s en tientallen radiostations.

Drie maanden gratis uitproberen

De Apple Music-app is de komende drie maanden gratis uit te proberen op alle Samsung Smart TV’s uit 2018, 2019 en 2020. Met de app kun je kiezen uit meer dan zestig miljoen nummers. Zo heb je je favoriete nummers en afspeellijsten altijd bij de hand. Bovendien kun je met de Apple Music-app muziek offline afspelen op wel tien verschillende apparaten tegelijk. Het enige wat je hoeft te doen is Apple Music downloaden van de Samsung TV App Store en een Apple-account aan te maken als je die nog niet hebt.

Meer content dan ooit

Met Apple Music breidt Samsung zijn contentaanbod verder uit. Vorig jaar stelde de fabrikant voor alle Smart TV’s al de Apple TV-app en ondersteuning van Airplay 2 beschikbaar. Met de Apple TV-app kun je kiezen uit meer dan 100.000 films en series, waaronder ruim 500 titels in 4K HDR beeldkwaliteit. En met AirPlay 2 speel je moeiteloos video’s af op je Samsung Smart TV.

TAGS