ONS DNA
WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN

IDEEËN UITWISSELEN

1. BOUWEN OF VERBOUWEN?
GRATIS BEKABELINGSPLAN

U wil graag een volledige integratie van audio en video in uw woning? Vraag uw gratis bekabelingplan aan, zonder aankoopverplichting, en zie uw hifi-droom werkelijkheid worden. Ook bieden wij u inbouwmaten en alle nodige technisch advies aan voor een volledige integratie!

2. PERSOONLIJK CONTACT

Wij adviseren u graag doorheen het hele verhaal! Van uw persoonlijke wensen en ideeën maken wij een voorstel op maat.

3. BIJ U AAN HUIS

Indien gewenst komen we graag even thuis bij u langs, om het volledige plaatje te doen kloppen! Wij volgen ook uw werf, in samenspraak met u en/of uw (interieur)architect, op van A tot Z!

4. ONZE MISSIE

Wij willen herkend en erkend worden als een betrouwbare & adviserende partner in verkoop en verhuur van audiovisuele oplossingen, in zowel de residentiële als professionele markt, alsook voor recreatieve omgevingen.

IDEEËN UITWISSELEN

5. ONZE PASSIE

We willen onze passie voor kwalitatieve geluidsinstallaties en beeldoplossingen overdragen door te innoveren, te inspireren en te adviseren en we streven hierbij continu naar een sterke dienstverlening die persoonlijk en betrokken is.

6. ONZE FOCUS

We focussen constant op kwaliteit & service, zowel in onze producten als in onze dienstverlening.

7. BELEVINGSSHOWROOM

Graag eens horen, zien, voelen … alvorens over te gaan tot aankoop? Dat kan! In onze showroom kan u reeds proeven van een eerste beleving of genieten van een demonstratie. Laat ons u bijstaan met advies, tips en antwoorden op uw vragen en overtuig uzelf.

8. BENT U ELECTRICIEN OF INSTALLATEUR

Bent u elektricien, installateur? Wij werken graag met u samen! Voor offertes en plannen op maat moet u bij ons zijn. U voert de installatie uit en wij bieden 2de lijns support . Ook met architecten kunnen we nauw samenwerken omtrent het interieur, wij bezorgen u de bekabelingsplannen.

IDEEËN UITWISSELEN

Benieuwd welke oplossingen wij kunnen bieden voor u? Kom gerust eens langs om samen met ons uw project te bespreken.

CONTACTEER ONS