HUDDLE ROOMS Superior quality Videoconferencing for small rooms

Simpel

De basis is een hoge kwaliteitscamera met geïntegreerde speakers en richtmicrofoons. Deze kunnen volledig ‘stand-alone’ werken. U heeft dus zelfs geen laptop of pc nodig om te kunnen videoconferencen! Crispy sound en 4K beeld dat de spreker volgt, high performance beam microfoons ingebouwd en voorgeprogrammeerde MS Teams, Google Meet of Zoomrooms en u bent meteen klaar voor de meeting.

CONTACTEER ONS

Voeg 100% BYOD toe

U wenst complete vrijheid bij het plannen van meetings én de mogelijkheid om de mensen toe te laten hun eigen laptop aan te sluiten op het camera-systeem? Geen probleem: voeg bv. een Logitech Tap toe en sluit elke bron aan het conferentiesysteem aan. Met één enkele UTP kabel zorgt u voor complete integratie, dus geen geknoei met lange HDMI kabels of USB kabels.

CONTACTEER ONS

Geïntegreerde sets

Met merken zoals Polycom en Logitech zijn de mogelijkheden voor Videoconferencing eindeloos. FOL implementeert uw video-ruimte op de kortst mogelijke tijd, volledig naar uw wensen!

CONTACTEER ONS

Draadloos en uitbreidbaar

Wist u dat de Logitech of Polycom oplossingen 100% compatibel zijn met Barco Clickshare? Dat betekent dat de mogelijk er is om volledig draadloos uw spraak én video door te sturen. All you need is a push on the button!

CONTACTEER ONS

Ideeën uitwisselen

Benieuwd welke oplossingen wij kunnen bieden voor u? Kom gerust eens langs om samen met ons uw project te bespreken.

'Leuke ervaring en prima service gekregen bij het huren van onze kwalitatieve muziekinstallatie bij FOL in onze gemeente Wolvertem, voor ons personeelsfeest met 80 man.'
Walter Tonoli, zaakvoerder The Belgian NV - oct 2021
Meer getuigenissen

Enkele van onze Partners

LGzwwit-small2

Shop 24/7

DJ & Pro shop

Compleet gamma DJ gear en professionele audio en video, voor beginnende DJ als professionelen.

fol-webshop-light