NETWERK EN WIFI

Thuisnetwerk

Films die blijven haperen, muziek die wegvalt, uren downloaden omdat de snelheid van uw netwerk te wensen overlaat, geen wifi op de kamers,…allemaal dingen die kunnen verholpen worden met een kwalitatief netwerk. Onze techniekers zorgen voor de implementatie, de configuratie en geven u alle uitleg die nodig is.

Spring eens binnen in onze winkel voor meer info!

CONTACTEER ONS

Bedrijfsnetwerk

Bedrijven maken tegenwoordig veel meer gebruik van video over UTP, muziek over UTP (Dante), videoconferencing etc…FOL kan ook (dit specifieke deel van) uw bedrijfsnetwerk voorzien en zorgen dat u niet meer hoeft wakker te liggen van slechte verbindingen, hakkelende achtergrond of voorgrondmuziek, of Videomeetings die niet lukken.

CONTACTEER ONS

Videobewaking

Voor videobewaking doen wij beroep op de kwalitatieve oplossingen van Ubiquiti. Hoogwaardige 4K camera’s, in combinatie met het Unifi cloud platform (overal ter wereld toegankelijk voor de eigenaar) en de superieure ‘protect’ applicatie zorgen voor ‘best-of-the-line’ security voor uw woning of onderneming.

CONTACTEER ONS

Enkele van onze partners:

netwerken-3zwwitjpg
Nadat een oude hifi-installatie het liet afweten, werd ik in de kortste tijd op een bijzonder snelle en professionele manier geholpen. Herwig is een toptechnieker, veel kennis van zaken, die echt denkt in functie van de klant. Een plezier om mee samen te weken.Absolute aanrader!'
MVDE-Londerzeel, Januari 2024
Meer getuigenissen

Ideeën uitwisselen

Benieuwd welke oplossingen wij kunnen bieden voor u? Kom gerust eens langs om samen met ons uw project te bespreken.

Shop 24/7

DJ & Pro shop

Compleet gamma DJ gear en professionele audio en video, voor beginnende DJ als professionelen.

fol-webshop-light